logo debieb

Voorlezers gezocht!

Voorlezers gezocht!

Wij zijn voor Voorlezen Thuis hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! U leest als vrijwilliger van Voorlezen Thuis wekelijks voor bij een gemotiveerd Zaans gezin. Omdat voorlezen essentieel is voor een goede (taal)ontwikkeling van kinderen ondersteunt De Bieb ouders die moeite hebben met voorlezen aan hun kinderen.

Lees meer

Studieruimtes De Bieb Zaandam:

Studieruimtes De Bieb Zaandam:

Vanaf zondag 20 januari 2019 zijn de studieruimtes in De Bieb Zaandam niet langer beschikbaar. Vanwege de grote vraag naar ruimtes voor lezingen/trainingen bouwen wij deze om tot een tweede cursusruimte. 

Onze excuses voor de mogelijke overlast!

Lees meer

Problemen met e-book app

Problemen met e-book app

U kunt als klant van De Bieb voor de Zaanstreek e-books lenen bij de online Bibliotheek. De online Bibliotheek wordt gerund door de Koninklijke Bibliotheek (KB).
Sinds enkele maanden zijn er helaas problemen met de e-book app van de online Bibliotheek.

Lees meer

Werkzaamheden Westzijde Zaandam

Werkzaamheden Westzijde Zaandam

De Gemeente Zaanstad knapt de Westzijde in Zaandam op. Tot oktober 2019 worden oude kabels verwijderd en worden water-, en gasleidingen vernieuwd.
Er wordt gewerkt in verschillende fases waarbij delen van het voetpad en de rijbaan worden afgezet. Houd u bij uw bezoek aan De Bieb Zaandam rekening met meer drukte op de weg dan gebruikelijk!

Meer informatie

Lees meer