logo debieb

Werkzaamheden Westzijde Zaandam

Werkzaamheden Westzijde Zaandam

De Gemeente Zaanstad knapt de Westzijde in Zaandam op. Tot oktober 2019 worden oude kabels verwijderd en worden water-, en gasleidingen vernieuwd.
Er wordt gewerkt in verschillende fases waarbij delen van het voetpad en de rijbaan worden afgezet. Houd u bij uw bezoek aan De Bieb Zaandam rekening met meer drukte op de weg dan gebruikelijk!

Meer informatie

Lees meer

DigiTaalhuis zoekt vrijwilligers

DigiTaalhuis zoekt vrijwilligers

Kunt u zich voorstellen hoe het is als je niet goed kunt lezen en schrijven? Of als je niet met de computer overweg kunt? Waar zou u tegenaan lopen? U kunt bijvoorbeeld uw kinderen nauwelijks helpen met hun huiswerk, u kunt de bijsluiter van medicatie niet lezen of u heeft moeite met solliciteren via internet.
Het DigiTaalhuis maakt dankbaar gebruik van de inzet van vrijwilligers om mensen in de Zaanstreek te helpen deze vaardigheden te verbeteren. U kunt als vrijwilliger van het DigiTaalhuis het verschil maken in iemands leven!

Lees meer

Werk aan De Bieb Krommenie

Werk aan De Bieb Krommenie

U ziet de komende tijd veranderingen in De Bieb Krommenie. Wij zijn druk bezig om onze vestiging aan de Heiligeweg nog beter te maken!

Lees meer

Probleem met Bibliotheek Wise-app?

Probleem met Bibliotheek Wise-app?

Gebruikt u de Bibliotheek Wise-app? Dan is de kans groot dat u de melding krijgt dat 'er geen contact mogelijk is met de server' en u de app niet kunt gebruiken. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen:

Lees meer