Klik & Tik Buurthuis Kleurrijk

Van 03 december 2019 09:30 tot 11:00

Heeft u nog weinig ervaring met de computer of het internet en wilt u digitaal vaardiger worden? Volg dan één van de drie Klik & Tik-trainingen bij De Bieb voor de Zaanstreek. U werkt tijdens de training in uw eigen tempo onder begeleiding van een docent. Met behulp van het computer- programma en het werkboek van Klik & Tik verbetert u uw digitale vaardigheden. Elke training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur. 

De trainingen

De Bieb biedt drie Klik & Tik-trainingen aan, die oplopen in moeilijkheidsgraad: 

1. Klik & Tik De basis: u leert de basisfuncties van de computer te gebruiken, zoals de computer opstarten, teksten schrijven en aanpassen en e-mails versturen. 
Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. 
Als u Klik & Tik De basis heeft afgerond, kunt u doorstromen naar Klik & Tik Het internet op en vervolgens naar Klik & Tik Samen op ’t web.

2. Klik & Tik Het internet op: u leert de basisfuncties van het internet te gebruiken, zoals websites en zoekmachines raadplegen, formulieren invullen en iets kopen via internet.
Deze cursus is bedoeld voor mensen die bekend zijn met de basisfuncties van een computer, maar nog geen of nauwelijks ervaring hebben met het internet.

3. Klik & Tik Samen op ’t web: u oefent met Klik & Tik Samen op ’t web het (veilig) gebruiken van social media. U leert hoe Facebook, Skype en WhatsApp werken. Ook maakt u kennis met Instagram, LinkedIn en YouTube. 
Deze cursus is bedoeld voor mensen die goed hun weg kunnen vinden op internet, maar nog geen of nauwelijks ervaring hebben met social media. 

Aanmelden voor een Klik & Tik training

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor één van de trainingen of telefonisch op 075 711 10 25.

Direct aanmelden

Activiteit vindt ook plaats op:

Dinsdag 03 december

Van 9:30 tot 11:00

Locatie

Onderwerp

Home, Agenda