Expositie

Expositie

Van 02 september 2024 08:30 tot 29 september 2024 20:30

Bij De Bieb Zaandam

Geplaatst door Beheerder

Categorieën: Home, Agenda

Gezien: 69


Laat je verrassen door een fascinerende verzameling van voorwerpen die de verhalen en avonturen van 75 jaar Zaanse Studenten Vereniging (ZSV) tot leven brengen. Van oude foto's en documenten tot bijzondere souvenirs, deze tentoonstelling is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in (de geschiedenis van) het studentenleven in de Zaanstreek.  

Gezellige pubquiz 
Op vrijdag 6 september wordt de expositie geopend met een interactieve pubquiz. Test je kennis, en maak kans op een leuke prijs! Daarna verplaatst de gezelligheid naar het openingsfeest van de ZSV in de soos aan de Parkstraat. Meer informatie over de opening en de pubquiz vind je op https://www.zaansestudenten.nl/expo. Deelname is gratis 

Over de ZSV 
De Zaanse Studenten Vereniging, opgericht in 1949, is gevestigd in het hart van Zaandam. De locatie aan de Parkstraat fungeert als een bruisend centrum waar studenten samenkomen voor wekelijkse borrels, themafeesten en allerlei leuke activiteiten. Met haar gezellige bar biedt de ZSV een tweede thuis waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt. 

Meer informatie over de activiteiten en lidmaatschap van de ZSV vind je op www.zaansestudenten.nl of op Instagram via @zaansestudenten.