Swapsint in De Bieb

Swapsint in De Bieb

Van 16.11.2024 11:00 tot 16.11.2024 15:00

Bij De Bieb Zaandam

Geplaatst door Beheerder

Categorieën: Home, Agenda

Gezien: 261


Swap Sint is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en betaalbaar te vieren. Sprokkel daarom alle spelletjes, speelgoed en knuffels bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt. Wie weet maak je een ander kind heel blij mee! 

Het maken en transporteren van nieuw speelgoed is niet zo goed voor het milieu. Daarnaast is nieuw speelgoed heel duur. Met deze ruilmarkt wil De Bieb zo veel mogelijk speelgoed een tweede (of derde, of vierde...) leven geven. Op deze manier bespaar je tijd én geld, ruim je je huis op, en doe je iets goed voor de wereld. 

Heb je een mooi cadeau uitgezocht, en wil je er een gedicht bij schrijven? Schakel dan de hulp in van de GedichtenPieten! Zij helpen je met het maken van je sinterklaasgedicht.

Alle soorten speelgoed zijn welkom. De enige voorwaarden zijn dat het speelgoed heel en schoon is, en werkt zoals het hoort. Voor elk stuk speelgoed dat je inbrengt, mag je een ander stuk speelgoed mee terug nemen. Wil je alleen speelgoed komen brengen, of alleen halen? Ook dat is geen probleem. Alles wat overblijft wordt aan een goed doel geschonken.

Swap Sint vindt plaats op 16 november van 11.00 tot 15.00 in De Bieb Zaandam. Speelgoed inleveren kan daar vanaf maandag 11 november 13.00 uur.  Aanmelden voor Swap Sint via het contactformulier van De Bieb is fijn, maar niet nodig. 

Swap Sint is een initiatief van Stichting Swap Share. Meer informatie vind je op hun website