Kinderboekenweek 2019

Kinderboekenweek 2019

Van 02 oktober 2019 10:21 tot 12:21

Reis mee! Van 2 tot en met 13 oktober is het Kinderboekenweek in De Bieb. Dit jaar is het thema reizen. We hebben in de vestigingen van De Bieb de beste boeken rond dit thema voor je klaargelegd op de speciale meubels.


Kom je wat lenen? Neem dan gelijk de gratis Kinderboekenkrant en de Voorleesgids mee. Beide staan boordevol (boeken)tips. (1 p.p. en op = op).
Natuurlijk lezen we net als altijd op woensdag om 15:30 uur voor in alle vestigingen van De Bieb.

Kinderboekenweekfeest in het Zaantheater

We vieren op zondag 6 oktober de Kinderboekenweek in de Zaanstreek met het Kinderboekenweekfeest in het Zaantheater. Voorlezen, knutselen, dansen, muziek maken én drie voorstellingen! Bij de stand van De Bieb kun je naar de mini-voorstelling ‘Kom uit die kraan’ en met een iPad op zoek naar de juiste antwoorden van de kinderboekenweek-puzzelopdracht . Jij komt toch ook?! De toegand van dit feest is gratis!

NS Kinderboekenruil

Hoofdsponsor NS sluit ook dit jaar weer de Kinderboekenweek af met de NS Kinderboekenruil, kinderen mogen daar hun boek ruilen voor een ander boek. Zij organiseren dit op zondag 13 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur op station Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal.

Woensdag 02 oktober / Zondag 13 oktober

Van 10:21 tot 12:21

Locatie

Onderwerp

Kids & Jeugd, Home, Agenda