logo debieb

U kunt als klant van De Bieb voor de Zaanstreek e-books lenen bij de online Bibliotheek. De online Bibliotheek wordt gerund door de Koninklijke Bibliotheek (KB).
Sinds enkele maanden zijn er helaas problemen met de e-book app van de online Bibliotheek.
Wij hebben al herhaaldelijk bij de KB aangegeven dat er problemen zijn en hen verzocht deze met spoed op te lossen. De KB gaf aan ermee bezig te zijn en verbeteringen te hebben aangebracht. De KB liet ons echter weten dat ze er niet in slagen om de problemen met de e-book app te verhelpen. Wij vinden dat natuurlijk ontzettend vervelend!

Meld uw probleem!

Wij vinden het van groot belang dat de KB op de hoogte is van alle problemen met de online Bibliotheek. Geef daarom uw probleem aan ons door! Wij melden ieder probleem bij de KB zodat zij doordrongen blijven van de problemen en de noodzaak dit zo snel mogelijk op te lossen.

Compensatie

De KB biedt leden die problemen hebben met de app en dit melden ter compensatie een digitale boekenbon van € 10.

Ongeldige invoer
Invalid Input
Velden met een * zijn verplicht.

Heeft u problemen?

Heeft u problemen met de e-book app? U leest hieronder wat u kunt doen. Onze DigiCoaches staan natuurlijk voor u klaar tijdens de Tablet & e-book spreekuren in De Bieb. Kijk op debieb.nl/agenda voor dagen waarop zij aanwezig zijn.

iOS (Apple)
U kunt last hebben van verspringende of lege pagina's.
Wat kunt u doen: Stop de e-book app en start deze weer op. Mogelijk moet u deze handeling enkele malen herhalen.
Wij adviseren u om het paginanummer van het e-book dat u leest te noteren voordat u dit doet. Het kan voorkomen dat u weer aan het begin van het e-book start.

Android (o.a. Samsung, Sony)
U kunt soms geen nieuwe e-books ophalen of uw boekenplank verversen.
Wat kunt u doen: Sluit alle apps die op de achtergrond openstaan. Werkt dit niet? Log dan uit, herstart de e-books app en log nogmaals in. Wij adviseren u om het paginanummer van het e-book dat u leest te noteren voordat u dit doet.
U kunt als dit niet werkt de app van uw toestel verwijderen en de nieuwste versie installeren.