Agenda

Aanbod in de
Zaanstreek

U vindt hier het aanbod van cursussen en activiteiten verzorgd door het DigiTaalhuis in de regio Zaanstreek.
Op de websites van onze partners kunt u het aanbod van de partners bekijken. U komt via de logo's onderaan deze pagina direct op de websites van onze partners.

Taalspreekuur

Wilt u beter Nederlands leren? Of hoe u met de computer en/of internet kunt omgaan? Bezoek dan ons Taalspreekuur. U kijkt samen met de aanwezige consulent of vrijwiliger wat het beste bij u past. Bijvoorbeeld een taaltraining of een computercursus.
U kunt gewoon even binnenlopen bij het Taalspreekuur, de toegang is gratis.


VrijwilligersCafé

We organiseren maandelijks een VrijwilligersCafé in een vestiging van De Bieb voor de Zaanstreek. U kunt hier andere vrijwilligers ontmoeten om ervaringen en tips uit te wisselen. Ook is een consulent van het DigiTaalhuis aanwezig om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven.
U kunt gewoon even binnenlopen bij het VrijwilligersCafé, vooraf aanmelden is niet nodig.

Deskundigheids
bevordering

Het DigiTaalhuis Zaanstreek verzorgt diverse gratis trainingen en bijeenkomsten voor de vrijwilligers van het DigiTaalhuis en de samenwerkingspartners in de regio Zaanstreek. U kunt zich aanmelden voor de volgende trainingen/bijeenkomsten in 2017:

    Meer weten?

    Heeft u vragen over het DigiTaalhuis Zaanstreek? We horen graag van u. Neem contact met ons op via het contactformulier.