logo debieb

Wij bieden de gelegenheid tot gratis exposeren van schilderijen en/of foto's in De Bieb Zaandam en De Bieb Krommenie
Exposities moeten voldoen aan onze Algemene voorwaarden exposeren.

Inrichten

De expositie inrichten kan tijdens de bemande openingstijden van de betreffende vestiging. Voor het plaatsen van de expositie moet u de aanwijzingen van de medewerkers van De Bieb opvolgen en gebruik maken van het beschikbare ophangsysteem. De openingstijden van de expositie zijn gelijk aan de openingstijden van de betreffende vestiging.

Eigen risico

Exposeren in De Bieb is geheel voor eigen risico van de exposant. Het personeel van De Bieb kan geen (permanent) toezicht houden op het tentoongestelde. De Bieb voor de Zaanstreek is dan ook niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor diefstal of vernieling.

Publiciteit

De Bieb verzorgt gratis de publiciteit rond uw expositie. U levert per e-mail informatie over de expositie en een horizontale foto aan. De publiciteit bestaat uit een artikel op debieb.nl, Facebook en Twitter. 

Aanmeldingsprocedure

U kunt zich eenvoudig aanmelden met ons contactformulier. Geef daar een korte uitleg over de expositie en (een link naar) een afbeelding van een van de werken. Houd rekening met een wachttijd voor beide vestigingen.