logo debieb

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een iPad of e-reader. Voor wie nog geen enkele ervaring heeft met de iPad of e-reader geeft De Bieb in Zaandam en Krommenie een training voor beginners waarbij u voor de duur van de training een apparaat in bruikleen krijgt. Zo kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken met de iPad of e-reader.

Training Digitaal lezen met e-reader

In vier bijeenkomsten van circa 1,5 uur leert u van een ervaren DigiCoach de e-reader die De Bieb in bruikleen geeft, kennen en gebruiken. Plezierig aan digitaal lezen is bijvoorbeeld dat u eenvoudig letters kunt vergroten. Bij aanvang van de training zetten wij al verschillende e-books voor u klaar op de e-reader, zodat u meteen kunt beginnen met lezen.
Aan deze training kunt u gratis deelnemen, ook als u geen lid bent van De Bieb.

De training Digitaal lezen vindt plaats op:

  • maandag 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli van 11:00 tot 12:30 uur in De Bieb Zaandam. Deze training is inmiddels vol, na de zomer begint er weer een nieuwe.
  • dinsdag van 10:00 tot 11:30 uur in De Bieb Krommenie

 

Training met iPad

In zes bijeenkomsten van circa 1,5 uur geven ervaren DigiCoaches wekelijks een training voor beginners waarbij u in een rustig tempo de iPad die De Bieb in bruikleen geeft, leert kennen en gebruiken. U leert tijdens de training de basisbeginselen van de iPad zodat u zelfstandig en veilig kunt e-mailen, surfen op internet en apps gebruiken. Natuurlijk staan we uitgebreid stil bij het downloaden en lezen van e-books op de iPad.
De training kost € 12,50 voor leden van De Bieb en € 15 voor niet- leden (incl. koffie/thee).

De training met iPad vindt plaats op:

  • maandag 9 september, 16 september, 23 september, 30 september, 7 oktober en 14 oktober 2019 van 11:00 tot 12:30 uur in De Bieb Zaandam
  • dinsdag van 10:00 tot 11:30 uur in De Bieb Krommenie

Aanmelden voor de training met e-reader of iPad

Bedankt voor uw interesse! U kunt zich eenvoudig online voor de training met iPad of e-reader aanmelden. Wij nemen binnen vijf werkdagen contact met u op.
Of bel met 075 711 10 25 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur).

a.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Velden met een * zijn verplicht.