logo debieb

De Bieb heeft verschillende (gratis) apps waarmee u o.a. uw bibliotheekzaken kunt regelen en e-books kunt lezen.

Bibliotheek Wise-app

Bibliotheek Wise-app

Regel met de gratis Bibliotheek Wise-app uw bibliotheekzaken wanneer u maar wilt! U maakt met de app gebruik van de mogelijkheden zoals u dat ook gewend bent in de catalogus en in 'Mijn menu'. Verlengen, reserveren, zoeken in de catalogus, aanwinsten bekijken en eenvoudig uw gegevens beheren.

Meer informatie

Bibliotheek app e-books

Bibliotheek app e-books

Als u een jaarabonnement heeft van De Bieb heeft u met deze app toegang tot duizenden e-books van de online Bibliotheek. Van romans tot thrillers, van non-fictie tot jeugd- en kinderboeken. E-books leest u op uw smartphone, tablet of e-reader. U kunt 10 e-books tegelijk lenen, elk e-book blijft 3 weken in de app en verdwijnt daarna automatisch. De e-books die u wilt lezen kiest u uit op www.onlinebibliotheek.nl/ebooks nadat u een account heeft aangemaakt met uw Biebpas.

Ga naar onlinebibliotheek.nl

VakantieBieb-app

VakantieBieb-app

U leest met de VakantieBieb-app tijdens de zomervakantie met uw hele gezin gratis e-books! Vanaf juni staan in de app leuke jeugdboeken klaar. Vanaf begin juli vindt u ook tientallen spannende boeken, romans en non-fictie boeken voor volwassenen in de app. Download de gratis VakantieBieb-app op uw tablet/ smartphone (Android & Apple).

Ga naar vakantiebieb.nl

 

LuisterBieb-app

LuisterBieb-app

U geniet met de gratis LuisterBieb-app altijd en overal van luisterboeken. Kijk voor meer informatie op bibliotheek.nl of download gelijk de app voor iOS of Android. Met een uitgebreide collectie (voor leden van De Bieb) bestaande uit o.a. bestsellers van bekende auteurs. Voor eindeloos luisterplezier, ook offline.

Ga naar onlinebibliotheek.nl