logo debieb

De Bieb heeft verschillende (gratis) apps waarmee u o.a. uw bibliotheekzaken kunt regelen en e-books kunt lezen.

Bibliotheek Wise-app

Bibliotheek Wise-app

Regel met de gratis Bibliotheek Wise-app uw bibliotheekzaken wanneer u maar wilt! U maakt met de app gebruik van de mogelijkheden zoals u dat ook gewend bent in de catalogus en in 'Mijn menu'. Verlengen, reserveren, zoeken in de catalogus, aanwinsten bekijken en eenvoudig uw gegevens beheren.

Meer informatie

Bibliotheek app e-books

Bibliotheek app e-books

Als u een jaarabonnement heeft van De Bieb heeft u met deze app toegang tot duizenden e-books van de online Bibliotheek. Van romans tot thrillers, van non-fictie tot jeugd- en kinderboeken. E-books leest u op uw smartphone, tablet of e-reader. U kunt 10 e-books tegelijk lenen, elk e-book blijft 3 weken in de app en verdwijnt daarna automatisch. De e-books die u wilt lezen kiest u uit op www.onlinebibliotheek.nl/ebooks nadat u een account heeft aangemaakt met uw Biebpas.

Ga naar onlinebibliotheek.nl

VakantieBieb-app

VakantieBieb-app

U leest met de VakantieBieb-app tijdens de zomervakantie met uw hele gezin gratis e-books! Vanaf juni staan in de app leuke jeugdboeken klaar. Vanaf begin juli vindt u ook tientallen spannende boeken, romans en non-fictie boeken voor volwassenen in de app. Download de gratis VakantieBieb-app op uw tablet/ smartphone (Android & Apple).

Ga naar vakantiebieb.nl

 

LuisterBieb-app

LuisterBieb-app

U geniet met de gratis LuisterBieb-app van luisterboeken waar en wanneer u maar wilt. Kijk voor meer informatie op onlinebibliotheek.nl* of download gelijk de app voor iOS of Android. Voor (jeugd)leden van De Bieb is de complete collectie inclusief premiumtitels beschikbaar.

Ga naar onlinebibliotheek.nl