logo debieb

Als lid van De Bieb kunt u in alle vestigingen van De Bieb gratis gebruik maken van de pc’s met internettoegang en Word, Excel en PowerPoint. De software op onze pc's wordt voortdurend voorzien van de meest recente updates en patches.
U kunt tegen betaling printen en gratis scannen. Bent u nog geen lid van De Bieb en wilt u gebruik maken van de werkplekken met internet in de bibliotheek? Word dan nu lid. U bent al lid vanaf € 3,50 dankzij ons gratis Mini-abonnement. Sluit direct online een abonnement af of ga naar een van de vestigingen van De Bieb

Gratis WiFi

U heeft in alle vestigingen van De Bieb voor de Zaanstreek met uw laptop, smartphone of tablet toegang tot gratis WiFi. U maakt direct verbinding met ons WiFi netwerk 'De Bieb publiek'. U heeft hiervoor geen wachtwoord nodig en Gratis WiFi is ook beschikbaar als u geen lid bent van De Bieb.

Wij adviseren u om gebruik te maken van een VPN als u verbinding maakt met het internet via openbare (WiFi) netwerken en om regelmatig uw wachtwoorden te wijzigen.

Gebruiksvoorwaarden WiFi en internet