logo debieb

U kunt uit de verschillende abonnementen van De Bieb kiezen voor het abonnement dat het beste bij ú past. U betaalt daarmee alleen voor de artikelen en service die u daadwerkelijk gebruikt.

Abonnementen van De Bieb

Wij hebben naast onze betaalde (jaar)abonnementen een gratis Mini-abonnement.
Speciaal voor mensen met een minimuminkomen hebben wij het Budgetabonnement. En ben je jonger dan 18 jaar? Dan krijg je een gratis Jeugdabonnement.

Op onze abonnementen zijn de algemene voorwaarden van De Bieb voor de Zaanstreek van toepassing.

Bekijk de abonnementen van De Bieb

Lid worden van De Bieb

U kunt op vertoon van een geldig legitimatiebewijs in iedere vestiging van De Bieb lid worden. U ontvangt bij inschrijving direct een klantenpas waarmee u in alle vestigingen van De Bieb artikelen kunt lenen. U betaalt eenmalig € 3,50 inschrijfkosten (€ 5 voor gastlenen). U kunt zich ook online inschrijven en direct afrekenen met iDEAL.

Ik word gelijk lid!

Jonger dan 14 jaar?

Dan moeten je ouders/verzorgers een inschrijfformulier ondertekenen wat je moet afgeven als je je laat inschrijven. Je kunt het formulier hier downloaden of afhalen in De Bieb. Ook moet je je legitimatiebewijs laten zien. Heb je geen eigen legitimatiebewijs? Neem dan een van je ouders/verzorgers mee naar De Bieb.

Abonnementsgeld

Uw abonnement loopt gelijk aan een kalenderjaar. Als u na januari lid wordt betaalt u een aangepast bedrag vanaf het moment van inschrijving tot het einde van het jaar.

Uw abonnement opzeggen

U kunt op elk moment uw abonnement via ons contactformulier opzeggen of omzetten in een ander abonnement. Opzeggingen gaan in op de eerste dag van de tweede kalendermaand na de opzegging. Bijvoorbeeld: een opzegging in de maand april, gaat in op 1 juni.