logo debieb

Doet u zelf uw belastingaangifte inkomstenbelasting over 2018? Dan kunt u in De Bieb Zaandam en De Bieb Krommenie tijdens de bemande openingstijden gratis gebruik maken van onze pc’s met beveiligde netwerkverbinding en onze beveiligde printers. Deze belastingaangifte faciliteiten zijn gratis (inclusief printen), ook als u geen lid van De Bieb bent.
Deze service is beschikbaar tijdens bemande openingstijden (op werkdagen in Zaandam vanaf 13:00 uur en in Krommenie vanaf 14:00 uur).
Voor hulp bij en vragen over uw belastingaangifte kunt u ons gratis DigiD & MijnOverheid spreekuur bezoeken.

Bent u lid?

Als u lid bent van De Bieb kunt u inloggen op een pc met uw Biebpas en het wachtwoord dat u gebruikt voor Mijn menu op debieb.nl. Zodra u klaar bent en documenten heeft geprint voor uw aangifte kunt u dit melden bij de klantenservice. Wij schelden dan ter plekke de gemaakte printkosten kwijt.
Niet afgedrukte documenten worden na 24 uur verwijderd. Er worden dan geen printkosten in rekening gebracht.

Bent u geen lid?

Geen enkel probleem! Ook dan kunt u gratis gebruik maken van onze belastingaangifte faciliteiten, inclusief gratis printen. Onze klantenservice medewerkers kunnen een pc (naar keuze) voor u beschikbaar maken. Als u documenten wilt printen voor uw aangifte geeft u een printopdracht en meldt dit vervolgens bij onze klantenservice. Onze medewekers printen dan ter plekke de documenten gratis voor u uit.
Niet afgedrukte documenten worden na 24 uur verwijderd. Er worden dan geen printkosten in rekening gebracht.

Online belastingaangifte

Op de site van de Belastingdienst leest u hoe u online aangifte doet over 2018.
De Consumentenbond geeft u onafhankelijk advies, tips en uitgebreide informatie over de belastingaangifte inkomstenbelasting over 2018.