logo debieb

Cursus digitaal lezen

Cursus digitaal lezen

Wij merken een toenemende interesse onder senioren in digitaal lezen. Steeds meer leden lezen e-books, op een tablet of e-reader. Zij ervaren de voordelen ervan en vergeten algauw de twijfels die ze vooraf hadden, zoals “ik lees liever op papier” of “ik vind zo’n apparaat te ingewikkeld”. 
Om senioren die nog geen enkele ervaring hebben met e-books op een laagdrempelige manier daarmee kennis te laten maken, geeft De Bieb in Zaandam en Krommenie een cursus waarbij u een iPad of e-reader in bruikleen krijgt.

Meer informatie

E-books

E-books

In het huidige digitale tijdperk wordt het lezen van elektronische boeken, e-books, steeds populairder. E-books lezen net zo makkelijk als een gewoon boek maar wegen veel minder en u kunt zelf eenvoudig de lettergrootte instellen. En wist u dat u e-books geleend bij De Bieb nooit te laat kunt inleveren en deze nooit uitgeleend kunnen zijn?

Meer informatie

Aangepast lezen

Aangepast lezen

Lezen kan altijd. Ook als het voor u of iemand in uw omgeving lastig wordt. Wij helpen u graag verder in een van onze vestigingen of bekijk de informatie online.

Meer informatie

De Bieb aan huis

De Bieb aan huis

Bent u niet (meer) mobiel genoeg om zelf naar een vestiging van De Bieb te gaan? Dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice De Bieb aan Huis. Een vrijwilliger van De Bieb aan Huis komt dan op afspraak (luister)boeken en/of tijdschriften bij u thuis langsbrengen én levert de artikelen weer voor u in.

Meer informatie