Skip to main content

Digitaal Jeugdabonnement


Ben je 11 t/m 17 jaar en wil je gratis (luister)boeken zoals ‘Geek Girl’ en ‘Nouri’ lenen? Nooit telaatgeld betalen en op de trein of bus wachten met je favo (luister)boek? Dat kan supermakkelijk! Vraag nú jouw gratis Digitaal Jeugdabonnement aan bij de bibliotheek.

Mijn voordelen


  • Helemaal gratis

  • Lezen op mijn tablet, smartphone of e-reader

  • Ik kan series meteen doorlezen

  • Titels zijn altijd beschikbaar, ook Lezen voor de lijst

  • Ik betaal nooit telaatgeld

  • Superveel titels: e-books én luisterboeken

Wil je ook boeken kunnen lenen in een vestiging van De Bieb? Dan kun je voor een gewoon Jeugdabonnement kiezen

Digitaal lenen: hoe doe ik dat?


Je kunt 10 e-books plus 10 luisterboeken tegelijk lenen bij de online Bibliotheek. Die kun je lezen en/of beluisteren in de online Bibliotheek-app voor Apple en Android. Je kunt in de app makkelijk je gratis account aanmaken. Wil je lezen op je e-reader? Maak dan een account aan via onlinebibliotheek.nl.

De e-books en luisterboeken blijven 21 dagen op je boekenplank staan. Je hoeft ze niet in te leveren: na de leentermijn verdwijnen ze vanzelf van je plank en ben je dus nooit te laat met inleveren!
Heb je je (luister)boek nog niet uit? Dan kun je tegen het eind van de leentermijn het (luister)boek verlengen via de verlengknop op je boekenplank.
Let op! Om je account bij de online Bibliotheek aan te kunnen maken heb je een eigen (uniek) e-mailadres nodig.

Is het helemaal gratis?


Ja! Het Digitaal Jeugdabonnement is helemaal gratis. Je betaalt geen inschrijfkosten en omdat je nooit te laat bent met inleveren betaal je ook geen telaatgeld. Toestemming van je ouders met een inschrijfformulier is niet nodig voor dit abonnement omdat het helemaal gratis is.

Ik wil een Digitaal Jeugdabonnement!

Vul hieronder je gegevens in en stuur ze naar ons op. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een mailtje van ons met je abonnement en de inloggegevens voor je online Bibliotheek-account.
Heb je een vraag? We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 15:00 uur bereikbaar!

   (075) 617 22 52


Goed nieuws! Met je gewone Jeugdabonnement kun je al e-books en luisterboeken lenen. Maak een account aan bij de online Bibliotheek met je inloggegevens voor Mijn menu.
Weet je je wachtwoord niet meer? Je kunt dit aanvragen via 'Wachtwoord vergeten'.


--
Ongeldige invoer
Velden met een * zijn verplicht.