Op de hoogte

Nieuws

Laatste nieuws

Wijziging voorwaarden Premiumluisterboeken

Sinds 1 november gelden nieuwe voorwaarden voor het lenen van premiumluisterboeken in de LuisterBieb.

Lees meer

Vacature: Leesmediaconsulent (24 uur p/w)

Wij zoeken voor De Bieb op School een nieuwe leesmediaconsulent voor 24 uur per week. Bent u onze nieuwe collega?!

Lees meer

Nederland Leest 2019

Nederland Leest heeft in 2019 als thema: Duurzaamheid. In het gratis geschenkboekje 'Winterbloei' zijn de mooiste natuurverhalen van Jan Wolkers gebundeld. Het boekje kunt u afhalen tijdens bemande openingstijden bij de klantenservice in een van onze vestigingen.
Deze actie loopt van 1 t/m 30 november 2019. Beperkte voorraad en op = op! Kijk voor meer informatie op nederlandleest.nl.

Tarieven per 01-01-2020

 Vanaf 1 januari 2020 wordt het tarief voor verschillende jaarabonnementen verhoogd (voor leden woonachtig in Oostzaan gaat het tarief niet omhoog).

Lees meer

De Bieb Oostzaan moderniseert vanaf 1 januari 2020

Vanaf 1 januari 2020 richt De Bieb in Oostzaan zich meer op educatie van (met name) kinderen tot en met de basisschoolleeftijd en mensen die een taalachterstand hebben of digitale vaardigheden missen. De locatie in De Kunstgreep blijft open, maar met een kleinere ruimte. Leden van De Bieb hebben toegang tot de digitale landelijke bibliotheek, de papieren collectie op locatie wordt kleiner. De raad ging op 1 juli in beginsel akkoord met het voorstel. 8 juli beslist de raad over de modernisering van De Bieb.

Lees meer

Openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen in december en januari gelden in onze vestigingen aangepaste openingstijden. 
We wensen u fijne dagen toe!

Lees meer