Op de hoogte

Nieuws

Laatste nieuws

Dubbel zoveel én dubbel zo lang

Heeft u een van onze jaarabonnementen? Dan hebben we goed nieuws! In de zomervakantie krijgt u gratis, en automatisch, een dubbele leentermijn van ons. Ook kunt u het dubbele aantal artikelen lenen (incl. Toptitels). Deze actie geldt natuurlijk ook als je een Jeugdabonnement hebt! De actie loopt van zaterdag 2 juli tot en met zondag 11 september.

Lees meer

Meet gratis uw bloeddruk tijdens de Mei Meet Maand

Meet gratis uw bloeddruk tijdens de Mei Meet Maand van Hartstichting. 1,2 miljoen Nederlanders weten niet dat ze een hoge bloeddruk hebben en daarmee een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Wij ondersteunen daarom de oproep van de Hartstichting om vanaf uw 40ste jaarlijks uw bloeddruk te meten. De hele maand mei kunt u in De Bieb Zaandam en Krommenie onder begeleiding van een medewerker van de Hartstichting gratis zelf uw bloeddruk meten:

Lees meer

Reserveringen: wijziging in de voorwaarden

U kunt met uw abonnement (het Mini-abonnement uitgezonderd) gratis artikelen uit de collectie van De Bieb reserveren. We realiseren ons dat u soms lang moet wachten tot een artikel binnen is en u daarom afziet van de reservering. Uw reservering kunt u annuleren zolang het bericht 'Binnengekomen reservering' niet is verzonden. Annuleren kan eenvoudig in:

Vanaf 1 mei 2022 gelden voor alle abonnementen (behalve het Jeugdabonnement) nieuwe voorwaarden voor deze service: wanneer u uw reservering niet ophaalt of als u deze niet tijdig annuleert brengen wij € 1,00 per artikel in rekening.

Wij zien ons genoodzaakt om deze kosten in rekening te brengen omdat een groot aantal reserveringen helaas niet wordt opgehaald of tijdig wordt geannuleerd. Daardoor maken we onnodig verwerkingskosten.