Skip to main content

Voorlezen

Voorlezen aan uw kind(eren) is leuk en leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van uw kind en verhoogt de concentratie, zo blijkt uit onderzoek. Hier heeft uw kind een leven lang plezier van!

Digitale Voorleestas

Samen lezen was nog nooit zo leuk! Lees mee uit de Digitale Voorleestas met populaire prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Klik op het boek om naar de tas te gaan.

Ons team

Els van Caspel

Coördinator Voorlezen Thuis

Myrthe Visser

Coördinator Voorlezen in De Bieb

Mariëtte Zon

Coördinator Kinderopvang

Mooie prentenboeken in alle talen

Luister naar mooie prentenboeken in verschillende talen. De verhalen zijn onder andere vertaald in het Turks, Engels, Pools en Arabisch klassiek. Veel luisterplezier! Klik op het boek om te luisteren.
Prentenboeken in alle talen is een initiatief van Stichting VoorleesExpress.

Digitale prentenboeken

Bereslim

Bekende prentenboeken als interactieve animatiefilms. U kunt als lid van De Bieb de digitale prentenboeken van Bereslim gratis thuis bekijken. Er zijn ook Arabische en Engelse titels. Voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Schooltv.nl (NTR)

Op Schooltv.nl van NTR kunt u naast informatieve videoclips, afleveringen van Sesamstraat en liedjes ook digitale prentenboeken bekijken.

The Reading Corner

The Reading Corner is de nieuwe website van De Voorleeshoek. Allerlei verschillende boeken worden voorgelezen. Je kunt kiezen uit meerdere talen. Kies zelf welk boek je leuk vindt om te luisteren. Gratis te gebruiken als lid van De Bieb. Voor kinderen van 0 tot 10 jaar.

Digitale prentenboeken lezen

Voorleestips voor peuters en kleuters

Agenda