Skip to main content

Aanmelden voor Webinar

Ben je TaalCoach? Dan kun je vanuit je luie stoel via Het Begint met Taal gratis webinars (online workshops) volgen!
Je kunt deelnemen aan een webinar naar keuze vanachter je pc, tablet of smartphone. Bekijk het aanbod op Het Begint met Taal. Wil je een webinar volgen? Laat het ons weten dan melden wij je aan.

Velden met een * zijn verplicht.

Ervaring van een vrijwilliger

Inmiddels hebben meerdere vrijwilligers hier succesvol gebruik van gemaakt. Hierbij de ervaring van één van onze vrijwilligers: 

‘Afgelopen donderdag heb ik er een gevolgd: de webinar 'Uitspraak NT2'. Ik vond het heel interessant en leerzaam! Sommige dingen herkende ik nog wel, van de cursus bij jullie, en ook door de ervaring van het coachen van mijn deelnemer. Voor mij was het extra leuk om deze webinar te volgen, omdat ik ook weer werd herinnerd aan de studie Taalkunde die ik een aantal jaar geleden gevolgd heb bij de LOI. Zo kwamen er weer dingen boven, heel fijn. Ik zeg zelf altijd: "Leren is herhalen".

Buiten het herkennen leerde ik ook zeker nieuwe dingen! Ik vond het ook heel knap van degene die de webinar gaf, dat ze ingewikkelde dingen heel helder uit kon leggen. De webinar is interactief; niet alleen "leren", maar ook tussendoor vragen beantwoorden. Ook kan je zelf vragen stellen. Kortom: heel fijn, deze mogelijkheid om in elk geval de theorie een beetje bij te kunnen houden, zolang ik de praktijk niet kan doen.

De meerwaarde is dus voor mij: bijhouden en herhalen van de theorie, én nieuwe dingen leren. Soms ook eye-openers om iets nét even anders te gaan doen! Daarnaast vind ik het sowieso machtig interessant!’