logo debieb

De overheid gaat digitaal. Huurtoeslag aanvragen, werk zoeken, een verhuizing doorgeven? Veel zaken zijn nu al via de elektronische overheid te regelen. Sterker nog: u kunt straks alleen nog terecht bij het digitale loket. En dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

Digitale overheid en DigiD

Weet u nog niet goed hoe u gebruik kunt maken van de digitale overheid of maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw persoonlijke gegevens? Volg dan de training Werken met de digitale overheid van Digisterker bij De Bieb voor de Zaanstreek. U leert tijdens de training van Digisterker hoe u handig informatie kunt vinden op de website van bijvoorbeeld:

  • de gemeente Zaanstad of Wormerland
  • de Belastingdienst
  • MijnOverheid

Ook leert u hoe u veilig met uw DigiD omgaat. Tijdens de training oefent u, onder begeleiding van een DigiCoach, op een computer met internetverbinding.

Iedere training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en kost € 12,50 voor leden van De Bieb en € 15 voor niet- leden (incl. werkboek en koffie/thee). Heeft u een inkomen op minimumniveau of maakt u gebruik van schuldhulpverlening? Dan kunt u gebruik maken van de kortingsregeling.

Aanmelden voor Werken met de digitale overheid

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor de training Werken met de digitale overheid. Wij nemen dan binnen vijf werkdagen contact met u op.

A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
A.u.b. (correct) invullen.
Velden met een * zijn verplicht.

Meer informatie over Digisterker

Heeft u vragen over de training Werken met de digitale overheid, neem dan contact op met De BiebAcademy via ons contactformulier o.v.v Digisterker of bel 075 7111025.
Meer informatie over Digisterker vindt u op www.digisterker.nl