Skip to main content

Training Werken met de digitale overheid

Huurtoeslag aanvragen, werk zoeken, een verhuizing doorgeven? Veel zaken zijn al via de elektronische overheid te regelen. Sterker nog: u kunt straks alleen nog terecht bij het digitale loket. En dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij De Bieb leert u veilig werken met de digitale overheid en uw DigiD.

Digitale overheid en DigiD

Weet u nog niet goed hoe u gebruik kunt maken van de digitale overheid of maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw persoonlijke gegevens? Volg dan de gratis training Werken met de digitale overheid bij De Bieb. U leert tijdens de training van Digisterker hoe u handig informatie kunt vinden op de website van bijvoorbeeld:

  • de gemeente Zaanstad of Wormerland
  • de Belastingdienst
  • MijnOverheid

Ook leert u hoe u veilig met uw DigiD omgaat. Tijdens de training oefent u, onder begeleiding van een DigiCoach, op een computer met internetverbinding. Iedere training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en deelname is gratis voor leden en niet-leden.
Het is van belang dat u al enige ervaring heeft met de computer en het internet. Heeft u dat nog niet? Volg dan eerst de gratis computertraining Klik & Tik.

Aanmelden voor Werken met de digitale overheid

De training Werken met de digitale overheid wordt op verschillende momenten gegeven in:

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor de training Werken met de digitale overheid. Wij nemen dan binnen vijf werkdagen contact met u op.

A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
Velden met een * zijn verplicht.

Meer informatie over Digisterker

De training Werken met de digitale overheid werd ontwikkeld door Digisterker.
Meer informatie over Digisterker