Training Werken met de digitale overheid

Huurtoeslag aanvragen, werk zoeken, een verhuizing doorgeven? Veel zaken zijn al via de elektronische overheid te regelen. Sterker nog: u kunt straks alleen nog terecht bij het digitale loket. En dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij De Bieb leert u veilig werken met de digitale overheid en uw DigiD.

Digitale overheid en DigiD

Weet u nog niet goed hoe u gebruik kunt maken van de digitale overheid of maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw persoonlijke gegevens? Volg dan de gratis training Werken met de digitale overheid van Digisterker bij De Bieb voor de Zaanstreek. U leert tijdens de training van Digisterker hoe u handig informatie kunt vinden op de website van bijvoorbeeld:

  • de gemeente Zaanstad of Wormerland
  • de Belastingdienst
  • MijnOverheid

Ook leert u hoe u veilig met uw DigiD omgaat. Tijdens de training oefent u, onder begeleiding van een DigiCoach, op een computer met internetverbinding. Iedere training bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en deelname is gratis.

Aanmelden voor Werken met de digitale overheid

De training Werken met de digitale overheid wordt gegeven op:

  • woensdag van 13:30 tot 15:30 uur in De Bieb Zaandam. De eerstvolgende training start op woensdag 27 november.
  • donderdag van 9:30 tot 11:30 uur in De Bieb Krommenie

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor de training Werken met de digitale overheid. Wij nemen dan binnen vijf werkdagen contact met u op.

A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
Velden met een * zijn verplicht.

Meer informatie over Digisterker

Heeft u vragen over de training Werken met de digitale overheid, neem dan contact op met De BiebAcademy via ons contactformulier o.v.v Digisterker of bel 075 711 10 25.
Meer informatie over Digisterker vindt u op www.digisterker.nl