Boekplezier

Plezier samen met uw (klein)kind

Boekplezier

Boekplezier


Uw (klein)kind voorlezen is leuk én gezellig. Maar dat niet alleen. Voorlezen stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van kinderen. De Bieb organiseert daarom Boekplezier, speciaal voor u en uw (klein)kind in de leeftijd tot vier jaar.

U kunt met Boekplezier samen genieten van voorlezen met handpoppen, beweging en muziek. Meedoen aan Boekplezier is altijd gratis! We bieden Boekplezier vanwege de coronamaatregelen digitaal aan via Teams. Iedere bijeenkomst is met een kleine groep zodat u samen met uw kind(eren) lekker actief mee kunt doen. Om het extra leuk te maken gebruiken we tijdens Boekplezier soms alledaagse voorwerpen die u zelf ook in huis heeft.
U kunt zich aanmelden via onderstaande agenda.

BoekStart

Boekplezier is een activiteit bij BoekStart. BoekStart laat u en uw baby samen spelenderwijs van boeken genieten en stimuleert lezen met baby's, dreumesen en peuters. Dit schept een band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling.

Aanmelden voor Boekplezier digitaal

U kunt zich hieronder aanmelden voor een gratis Boekplezier-bijeenkomst die we organiseren via Teams. We publiceren nieuwe bijeenkomsten ongeveer een maand van te voren.

Lees meer: Boekplezier