Boekplezier

Plezier samen met uw (klein)kind

Boekplezier

Boekplezier


Uw (klein)kind voorlezen is leuk én gezellig. Maar dat niet alleen. Voorlezen stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van kinderen. De Bieb organiseert daarom Boekplezier, speciaal voor u en uw (klein)kind in de leeftijd tot vier jaar.

U kunt met Boekplezier samen genieten van voorlezen met handpoppen, bewegen en muziek. Boekplezier is gratis. Vanwege het grote succes is vooraf aanmelden nodig. We organiseren Boekplezier elke eerste dinsdag van de maand in De Bieb Krommenie (Heiligeweg 170) en elke laatste dinsdag van de maand in De Bieb Zaandam (Westzijde 170a).

BoekStart

Boekplezier is een activiteit in het kader van BoekStart. BoekStart laat u en uw baby samen spelenderwijs van boeken genieten en stimuleert lezen met baby's, dreumesen en peuters. Dit schept een band tussen ouder en kind en is goed voor de taalontwikkeling.

Aanmelden voor Boekplezier

U kunt zich hier meteen aanmelden voor een gratis Boekplezier-bijeenkomst!
Staat de knop 'Aanmelden voor Boekplezier' niet meer bij de bijeenkomst? Dan is deze helaas al volgeboekt.

In verband met corona is er de komende maanden geen Boekplezier. Wilt u een mail ontvangen zodra wij weer van start gaan?
Laat het ons weten via het contactformulier!

Lees meer: Boekplezier

Leesvoer voor kleuters

Leesvoer is speciaal voor kinderen die bijna vier jaar zijn en op het punt staan naar de basisschool te gaan. Zodra uw zoon of dochter bijna vier jaar is, ontvangt u op het consultatiebureau het gratis Leesvoer-pakket.

Lees meer: Leesvoer voor kleuters

Ik lees al! voor groep 3

Uw zoon of dochter leert in groep 3 voor het eerst zelf lezen. Leren lezen gaat letter voor letter en woord voor woord maar het is natuurlijk wel een mijlpaal in het leven van uw kind. Om deze belangrijke mijlpaal te vieren ontvangt u in oktober (tijdens de Kinderboekenweek) via school een Ik lees al!-bon. U kunt met deze bon het gratis Ik lees al!-pakket voor uw kind ophalen bij De Bieb.

Lees meer: Ik lees al! voor groep 3