Training Digitale ThuisAdministratie

Steeds meer instanties en bedrijven sturen hun rekeningen via de mail, betalen kan tegenwoordig via een app op de smartphone en ook online winkelen wordt steeds gewoner. Het bijhouden van al die uitgaven en betalingen kan echter lastig zijn.  Heeft u weinig of geen ervaring met het bijhouden van een digitale administratie? Volg dan gratis onze training Digitale ThuisAdminstratie.

Tijdens de training leert u van een ervaren vrijwilliger (DigiCoach) een digitale administratie opzetten en op orde houden.  In een kleine groep leert u de vaardigheden die nodig zijn om uw digitale thuisadministratie op een veilige manier te doen. Zo oefent u met het digitaal bewaren van uw administratie in mappen op de computer en krijgt u instructie over veilig internetbankieren. Ook wordt er geoefend met online winkelen en online betalen.

De training Digitale ThuisAdministratie bestaat uit vijf bijeenkomsten plus een terugkomdag, zodat u zelf thuis kunt oefenen en daarna vragen kunt stellen. Deelname is gratis, zowel voor leden als voor niet-leden.
Het is van belang dat u al enige basiskennis heeft van de computer en het internet of van uw tablet/smartphone. Heeft u dat nog niet? Volg dan eerst de gratis computertraining Klik & Tik of de gratis iPad training voor beginners.

Aanmelden voor Digitale ThuisAdministratie

De training Digitale ThuisAdministratie wordt gegeven op:

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor de training.

A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
Velden met een * zijn verplicht.