Training Digitale ThuisAdministratie

Steeds meer instanties en bedrijven sturen hun rekeningen via de mail, betalen kan tegenwoordig via een app op de smartphone en ook online winkelen wordt steeds gewoner. Het bijhouden van al die uitgaven en betalingen kan echter lastig zijn.  Heeft u weinig of geen ervaring met het bijhouden van een digitale administratie? Volg dan gratis onze training Digitale ThuisAdminstratie.

U leert tijdens de training van een ervaren vrijwilliger (DigiCoach) uw digitale administratie opzetten en op orde houden. In een kleine groep leert u de vaardigheden die nodig zijn om uw digitale thuisadministratie op een veilige manier te doen. U oefent onder andere met:

  • uw administratie digitaal bewaren in mappen op de computer
  • veiligheid online

De training Digitale ThuisAdministratie bestaat uit 5 bijeenkomsten plus 1 terugkomdag, zodat u zelf thuis kunt oefenen en daarna vragen kunt stellen. Deelname is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.
Het is van belang dat u al enige basiskennis heeft van de computer en het internet of van uw tablet/smartphone. Heeft u dat nog niet? Volg dan eerst de gratis computertraining Klik & Tik of de gratis iPad training voor beginners.

Aanmelden voor Digitale ThuisAdministratie

De training Digitale ThuisAdministratie wordt op verschillende momenten gegeven in:

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor de training.

A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
Velden met een * zijn verplicht.