Training Digitale ThuisAdministratie

Steeds meer instanties en bedrijven sturen hun rekeningen via de mail, betalen kan tegenwoordig via een app op de smartphone en ook online winkelen wordt steeds gewoner. Het bijhouden van al die uitgaven en betalingen kan echter lastig zijn.  Heeft u weinig of geen ervaring met het bijhouden van een digitale administratie? Volg dan onze training Digitale ThuisAdminstratie.

Met de gratis training Digitale ThuisAdministratie helpt een ervaren DigiCoach u met het opzetten en op orde houden van een digitale administratie.  In een kleine groep leert u de vaardigheden die nodig zijn om uw digitale thuisadministratie op een veilige manier te doen. Zo oefent u met het digitaal bewaren van uw administratie in mappen op de computer en krijgt u instructie over veilig internetbankieren. Ook wordt er geoefend met online winkelen en online betalen.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten plus een terugkomdag, zodat u zelf thuis kunt oefenen en daarna vragen kunt stellen. Deelname is gratis, zowel voor leden als voor niet-leden. Het is van belang dat u enige basiskennis heeft van Windows of van uw tablet/smartphone. Heeft u dat nog niet? Volg dan eerst de gratis computertraining Klik & Tik of de gratis iPad training voor beginners

Aanmelden voor Digitale ThuisAdministratie

De training Digitale ThuisAdministratie wordt gegeven op:

  • woensdag van 13:30 tot 15:30 uur in De Bieb Zaandam. De eerstvolgende training start op woensdag 30 oktober.
  • donderdag van 09:30 tot 11:30 uur in De Bieb Krommenie.

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor de training:

A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
A.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
Velden met een * zijn verplicht.