iPad training

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een iPad. Heeft u nog geen ervaring met de iPad en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de gratis iPad training voor beginners in De Bieb Zaandam of Krommenie waarbij u voor de duur van de training een iPad in bruikleen krijgt.

Lees meer: iPad training

Tablet & e-book spreekuur

We horen van steeds meer mensen dat ze met veel plezier gebruik maken van een tablet of smartphone, e-reader of e-books. Heeft u ook interesse maar nog geen ervaring of heeft u een vraag? Onze DigiCoaches bieden tijdens de speciale Tablet & e-book spreekuren hulp bij al uw vragen en geven tips over het gebruik van tablets/smartphones, e-readers en e-books.

Lees meer: Tablet & e-book spreekuur

Klik & Tik computertraining

Uw bankzaken regelen, de krant lezen, een e-mail sturen, werk zoeken? U kunt en moet steeds meer via de computer en het internet doen. Het is dan belangrijk dat u met de computer en het internet kunt omgaan. Heeft u nog geen of weinig ervaring met de computer of het internet? Volg dan de gratis training Klik & Tik bij De Bieb.

Lees meer: Klik & Tik computertraining

Training Digitaal lezen

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een e-reader. Heeft u nog geen enkele ervaring met e-reader en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de training Digitaal lezen voor beginners in De Bieb waarbij u voor de duur van de training een e-reader te leen krijgt.

Lees meer: Training Digitaal lezen

Training Digitale ThuisAdministratie

Steeds meer instanties en bedrijven sturen hun rekeningen via de mail, betalen kan tegenwoordig via een app op de smartphone en ook online winkelen wordt steeds gewoner. Het bijhouden van al die uitgaven en betalingen kan echter lastig zijn.  Heeft u weinig of geen ervaring met het bijhouden van een digitale administratie? Volg dan gratis onze training Digitale ThuisAdminstratie.

Lees meer: Training Digitale ThuisAdministratie