PraatCafé

Spreekt u al Nederlands, maar wilt u de taal nóg beter leren spreken en begrijpen? Kom dan naar het PraatCafé.

Lees meer: PraatCafé

SchrijfCafé

Speciaal voor volwassenen die moeite hebben met schrijven organiseren we het SchrijfCafé in De Bieb Zaandam. Schrijven is een belangrijke basisvaardigheid. Mensen die over goede basisvaardigheden beschikken, zijn zelfstandiger dan mensen die deze minder beheersen. Zij hebben meer grip op hun financiën, werk en gezondheid. Wilt u beter leren schrijven? Dan is het SchrijfCafé iets voor u!

Lees meer: SchrijfCafé

iPad training

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een iPad. Heeft u nog geen ervaring met de iPad en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de gratis training voor beginners in De Bieb Zaandam of Krommenie waarbij u voor de duur van de training een iPad in bruikleen krijgt.

Lees meer: iPad training

Klik & Tik computertraining

Uw bankzaken regelen, de krant lezen, een e-mail sturen, werk zoeken? U kunt en moet steeds meer via de computer en het internet doen. Het is dan belangrijk dat u weet hoe u met de computer en het internet moet omgaan. Heeft u nog geen of weinig ervaring met de computer of het internet? Volg dan de gratis training Klik & Tik bij De Bieb.

Lees meer: Klik & Tik computertraining

LeesCafé

Ons LeesCafé is speciaal voor volwassenen die beter en met plezier willen leren lezen. U leest een boek samen met de andere deelnemers en de TaalCoach. Het boek is geschreven in eenvoudig Nederlands met korte zinnen en makkelijke woorden. De TaalCoach is er om u te helpen.

Lees meer: LeesCafé

  • 1
  • 2