SchrijfCafé

Moeite met schrijven? Speciaal voor volwassenen organiseren we het SchrijfCafé in De Bieb Zaandam. Schrijven is een belangrijke basisvaardigheid. Kunt u schrijven dan bent u zelfstandiger, ook op het werk. U kunt beter de eigen financiën regelen en u leeft gezonder. Wilt u beter leren schrijven? Dan is het SchrijfCafé iets voor u!

Lees meer: SchrijfCafé

iPad training

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een iPad. Heeft u nog geen ervaring met de iPad en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de gratis training voor beginners in De Bieb Zaandam of Krommenie waarbij u voor de duur van de training een iPad in bruikleen krijgt.

Lees meer: iPad training

Klik & Tik computertraining

Uw bankzaken regelen, de krant lezen, een e-mail sturen, werk zoeken? U kunt en moet steeds meer via de computer en het internet doen. Het is dan belangrijk dat u met de computer en het internet kunt omgaan. Heeft u nog geen of weinig ervaring met de computer of het internet? Volg dan de gratis training Klik & Tik bij De Bieb.

Lees meer: Klik & Tik computertraining

LeesCafé

Ons LeesCafé is speciaal voor volwassenen die beter en met plezier willen leren lezen. U leest een boek samen met de andere deelnemers en de TaalCoach. Het boek is geschreven in eenvoudig Nederlands met korte zinnen en makkelijke woorden. De TaalCoach is er om u te helpen.

Lees meer: LeesCafé

Tablet & e-book spreekuur

We horen van steeds meer mensen dat ze met veel plezier gebruik maken van een tablet of smartphone, e-reader of e-books. Heeft u ook interesse maar nog geen ervaring of heeft u een vraag? Onze DigiCoaches bieden tijdens de speciale Tablet & e-book spreekuren hulp bij al uw vragen en geven tips over het gebruik van tablets/smartphones, e-readers en e-books.

Lees meer: Tablet & e-book spreekuur

PraatCafé

Spreekt u al Nederlands, maar wilt u de taal nóg beter leren spreken en begrijpen? Kom dan naar het PraatCafé.

Lees meer: PraatCafé

Training Digitaal lezen

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een e-reader. Heeft u nog geen enkele ervaring met e-reader en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de training Digitaal lezen voor beginners in De Bieb waarbij u voor de duur van de training een e-reader te leen krijgt.

Lees meer: Training Digitaal lezen

  • 1
  • 2