iPad training

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een iPad. Heeft u nog geen ervaring met de iPad en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de gratis iPad training voor beginners in De Bieb Zaandam of Krommenie waarbij u voor de duur van de training een iPad in bruikleen krijgt.

Lees meer: iPad training

Klik & Tik computertraining

Uw bankzaken regelen, de krant lezen, een e-mail sturen, werk zoeken? U kunt en moet steeds meer via de computer en het internet doen. Het is dan belangrijk dat u met de computer en het internet kunt omgaan. Heeft u nog geen of weinig ervaring met de computer of het internet? Volg dan de gratis training Klik & Tik bij De Bieb.

Lees meer: Klik & Tik computertraining

TaalCafé voor inburgeraars

TaalCafé voor inburgeraars

Als u aan het inburgeren bent kunt u bij ons de Nederlandse taal extra oefenen. Bezoek daarvoor het TaalCafé voor inburgeraars.

 Het TaalCafé voor inburgeraars is in De Bieb Zaandam en De Bieb Krommenie. U oefent met:

  • spreken
  • lezen
  • luisteren
  • schrijven

Gratis TaalCafé voor inburgeraars

U kunt gratis meedoen. U hoeft geen lid te zijn van de Bieb. U moet wel laten zien dat u aan het inburgeren bent.
Het TaalCafé voor inburgeraars maakt geen onderdeel uit van het formele inburgeringstraject.

Waar is het TaalCafé

Er is een TaalCafé voor inburgeraars op:

  • maandag van 12:00 tot 13:30 uur in  De Bieb Krommenie.
  • vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur in De Bieb Zaandam.

Aanmelden voor het TaalCafé voor inburgeraars

Wat leuk dat u mee wilt doen aan het het TaalCafé voor inburgeraars! U kunt zich aanmelden bij het Informatiepunt in De Bieb.

Openingstijden Informatiepunt

Lees meer: TaalCafé voor inburgeraars

LeesCafé

Ons LeesCafé is speciaal voor volwassenen die beter en met plezier willen leren lezen. U leest een boek samen met de andere deelnemers en de TaalCoach. Het boek is geschreven in eenvoudig Nederlands met korte zinnen en makkelijke woorden. De TaalCoach is er om u te helpen.

Lees meer: LeesCafé

Tablet & e-book spreekuur

We horen van steeds meer mensen dat ze met veel plezier gebruik maken van een tablet of smartphone, e-reader of e-books. Heeft u ook interesse maar nog geen ervaring of heeft u een vraag? Onze DigiCoaches bieden tijdens de speciale Tablet & e-book spreekuren hulp bij al uw vragen en geven tips over het gebruik van tablets/smartphones, e-readers en e-books.

Lees meer: Tablet & e-book spreekuur

PraatCafé

Spreekt u al Nederlands, maar wilt u de taal nóg beter leren spreken en begrijpen? Kom dan naar het PraatCafé.

Lees meer: PraatCafé

Training Digitaal lezen

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een e-reader. Heeft u nog geen enkele ervaring met e-reader en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de training Digitaal lezen voor beginners in De Bieb waarbij u voor de duur van de training een e-reader te leen krijgt.

Lees meer: Training Digitaal lezen

SchrijfCafé

Moeite met schrijven? Speciaal voor volwassenen organiseren we het SchrijfCafé in De Bieb Zaandam. Schrijven is een belangrijke basisvaardigheid. Kunt u schrijven dan bent u zelfstandiger, ook op het werk. U kunt beter de eigen financiën regelen en u leeft gezonder. Wilt u beter leren schrijven? Dan is het SchrijfCafé iets voor u!

Lees meer: SchrijfCafé

Training Digitale ThuisAdministratie

Steeds meer instanties en bedrijven sturen hun rekeningen via de mail, betalen kan tegenwoordig via een app op de smartphone en ook online winkelen wordt steeds gewoner. Het bijhouden van al die uitgaven en betalingen kan echter lastig zijn.  Heeft u weinig of geen ervaring met het bijhouden van een digitale administratie? Volg dan gratis onze training Digitale ThuisAdminstratie.

Lees meer: Training Digitale ThuisAdministratie

  • 1
  • 2