LeesCafé

Ons LeesCafé is speciaal voor volwassenen die beter en met plezier willen leren lezen. U leest een boek samen met de andere deelnemers en de TaalCoach. Het boek is geschreven in eenvoudig Nederlands met korte zinnen en makkelijke woorden. De TaalCoach is er om u te helpen.

Lees meer: LeesCafé

Digitale ThuisAdministratie

Vindt u het lastig om uw digitale thuisadministratie op orde te houden? Onder begeleiding van een DigiCoach leert u tijdens de training Digitale ThuisAdministratie veilig internetbankieren en online winkelen. Ook oefent u met het digitaal bewaren van uw administratie uit bijvoorbeeld e-mails.

Lees meer: Digitale ThuisAdministratie

PraatCafé

Spreekt u al Nederlands, maar wilt u de taal nóg beter leren spreken en begrijpen? Kom dan naar het PraatCafé.

Lees meer: PraatCafé

SchrijfCafé

Speciaal voor volwassenen die moeite hebben met schrijven organiseren we het SchrijfCafé in De Bieb Zaandam. Schrijven is een belangrijke basisvaardigheid. Mensen die over goede basisvaardigheden beschikken, zijn zelfstandiger dan mensen die deze minder beheersen. Zij hebben meer grip op hun financiën, werk en gezondheid. Wilt u beter leren schrijven? Dan is het SchrijfCafé iets voor u!

Lees meer: SchrijfCafé

iPad training

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een iPad. Heeft u nog geen ervaring met de iPad en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de training voor beginners in De Bieb Zaandam of Krommenie waarbij u voor de duur van de training een iPad in bruikleen krijgt.

Lees meer: iPad training

Klik & Tik

Uw bankzaken regelen, de krant lezen, een e-mail sturen, werk zoeken? U kunt en moet steeds meer via de computer en het internet doen. Het is dan belangrijk dat u weet hoe u met de computer en het internet moet omgaan.

Lees meer: Klik & Tik

  • 1
  • 2