Skip to main content

Klik & Tik computertraining

Uw bankzaken regelen, de krant lezen, een e-mail sturen, werk zoeken? U kunt en moet steeds meer via de computer en het internet doen. Het is dan belangrijk dat u met de computer en het internet kunt omgaan. Heeft u nog geen of weinig ervaring met de computer of het internet? Volg dan de gratis training Klik & Tik bij De Bieb.

Lees meer …Klik & Tik computertraining

Tablet cursus

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een tablet. Heeft u nog geen ervaring met de tablet en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de gratis tablet cursus voor beginners in De Bieb Zaandam of Krommenie. U kunt meedoen met uw eigen tablet of gebruikmaken van een iPad van De Bieb die u voor de duur van de training in bruikleen krijgt.

Lees meer …Tablet cursus

Training Digitaal lezen

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van digitaal lezen. Heeft u nog geen enkele ervaring met een e-reader of lezen via de online Bibliotheek-app op uw tablet of telefoon en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de Training Digitaal lezen voor beginners in De Bieb.

Lees meer …Training Digitaal lezen

Training Orde op de computer

Steeds meer instanties en bedrijven sturen hun rekeningen via de mail, betalen kan tegenwoordig via een app op de smartphone en ook online winkelen wordt steeds gewoner. Het bijhouden van al die uitgaven en betalingen kan echter lastig zijn.  Heeft u weinig of geen ervaring met het bijhouden van een digitale administratie? Volg dan gratis onze training Orde op de computer. 

Lees meer …Training Orde op de computer