Klik & Tik computertraining

Uw bankzaken regelen, de krant lezen, een e-mail sturen, werk zoeken? U kunt en moet steeds meer via de computer en het internet doen. Het is dan belangrijk dat u weet hoe u met de computer en het internet moet omgaan. Heeft u nog geen of weinig ervaring met de computer of het internet? Volg dan de gratis training Klik & Tik bij De Bieb.

U werkt tijdens de gratis training in uw eigen tempo onder begeleiding van een DigiCoach. Met behulp van het computerprogramma en het werkboek van Klik & Tik verbetert u uw digitale vaardigheden. De training bestaat uit drie niveaus:

 • Klik & Tik De basis
  U leert de basisfuncties van de computer gebruiken zoals de computer opstarten, teksten schrijven en aanpassen en e-mails versturen. 
  Volg deze training als u nog nooit of nauwelijks met een computer heeft gewerkt.

 • Klik & Tik Het internet op 
  U leert de basisfuncties van het internet gebruiken zoals websites en zoekmachines raadplegen, formulieren invullen en iets kopen via internet.
  Volg deze training als u bekend bent met de basisfuncties van een computer, maar nog geen of weinig ervaring heeft met het internet.

 • Klik & Tik Samen op ’t web
  U leert social media (veilig) gebruiken zoals Facebook, Skype en WhatsApp. Ook maakt u kennis met Instagram, LinkedIn en YouTube. 
  Volg deze training als u goed uw weg kunt vinden op internet, maar nog geen of weinig ervaring heeft met social media.

Aanmelden voor Klik & Tik

U kunt gratis een training Klik & Tik volgen op:

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor Klik & Tik. Bel naar: 075 711 10 25.
Aanmelden kan ook via de website:

a.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
a.u.b. (correct) invullen.
Velden met een * zijn verplicht.
a.u.b. (correct) invullen.