Skip to main content

Training Digitaal lezen

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van digitaal lezen. Heeft u nog geen enkele ervaring met een e-reader of lezen via de online Bibliotheek-app op uw tablet of telefoon en wilt u op een laagdrempelige manier daarmee kennismaken? Volg dan de Training Digitaal lezen voor beginners in De Bieb.

Training met Tablet

In twee bijeenkomsten van circa 1,5 uur leert u van een ervaren DigiCoach de online Bibliotheek app kennen en gebruiken. Met de online Bibliotheek app kunt u lees- en luisterboeken lenen en op uw eigen tablet of smartphone gebruiken.

U kunt gratis deelnemen aan deze training, u moet wel lid zijn van De Bieb om boeken te kunnen lenen met de app.

Training met e-reader

In vier bijeenkomsten van circa 1,5 uur leert u van een ervaren DigiCoach de e-reader die De Bieb in bruikleen geeft, kennen en gebruiken. Plezierig aan digitaal lezen is bijvoorbeeld dat u eenvoudig letters kunt vergroten. Bij aanvang van de training zetten wij al verschillende e-books voor u klaar op de e-reader, zodat u meteen kunt beginnen met lezen.
Aan deze training kunt u gratis deelnemen, ook als u geen lid bent van De Bieb.

De training Digitaal lezen wordt op verschillende momenten gegeven in:

Aanmelden voor de training digitaal lezen

U kunt zich eenvoudig online voor de training met e-reader of tablet aanmelden. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op. Aanmelden kan ook telefonisch of via WhatsApp bij ons Informatiepunt. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 15:00 uur bereikbaar.

  (075) 617 22 52 

a.u.b. (correct) invullen.
Velden met een * zijn verplicht.